mandag 22. april 2013

Ny giv i hyttearbeid og bloggskriving..;)

Nå begynner vi å se enden av arbeidet med hytten, hvis vi fortsetter i samme tempo så håper vi å få flytte inn i løpet av sommeren..:D
Vi har sagt at den siste listen skal være på plass før vi flytter inn, men det spørs om vi greier å vente. Det skal bli så deilig å få flytte opp fra campingvogna, er rimelig lei av camping-livet..

Vi holder på å ordne kjøkkenet, skapene er kommet opp, men vi har igjen å male dørene. Vi har valgt å bruke opp igjen det gamle kjøkkenet som stod hjemme. Det er like fint, og med litt maling er det så godt som nytt..

 
Her har skapene begynnt å komme på veggen..:)

 
Omtrent sånn blir oppsettet. Men med kremfarget dører og med en mørk benkplate.

 
Alle skapene er blitt grundig vasket, holdt på nesten en hel helg med denne jobben.....


Ellers står muren igjen, baderomsinnredningen og gulvet i hele hytta. Vi har lagt spongulv overalt, men parketten skal få vente til vi nærmer oss slutten. Ellers er det litt beising og lister som står for tur.

Til påsken fikk vi på plass dusjen, og det må jeg si var den ultimate luksus..Nå slipper vi å bære vann ned til campingvognen og koke opp nok varmtvann, eller at vi må kjøre frem og tilbake til småbåtshavnen.

 
 
Nå gleder jeg med bare til å blir ferdig med resten og kunne begynne å nyte hytten sammen med familien. Vi har det fint sammen der nå også, men det blir noe annet når alt er ferdig og vi kan være sammen oppe i hytta alle sammen. Vår mellomste datter og kjæresten var på besøk i helgen, og de sov oppe i hytten i det soverommet som nesten er ferdig. Har fått satt inn en seng der. :)
 

 Magnus tester ut om sengen var god å ligge i..


Vi hadde en flott påske i år, selv om det var dårlig vær noen dager også. Men det er ikke alltid man kan nyte snøen og så et par dager etterpå, gå ned på stranden og grille pølser og kose seg i solen ..:)

Vi er ute og fisker nesten hver helg, og vi får napp hver gang. Så nå har vi fått satt inn en fryser som vi kan fylle med fisken vi får.
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Det er beinhard jobbing å bygge hytte!
  Men det er verd det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig i begge deler..;)

   Slett
 2. Liker gjenbruk - vil gjerne se bilder av kjøkkenet når det er malt! Og det er "godt" å se at andre også bruker litt tid på hyttebyggingen.
  :)

  SvarSlett
 3. Hei, hei..
  Vi liker også gjenbruk, synes det er for ille å kjøpe nytt når man med enkle grep kan gjøre noe gammelt til nytt..;)Vi har for mye kjøp og kast i samfunnet i dag..

  Man kan bli utålmodig og lei av og til ved å bruke tid, men samtidig gir det oss mulighet til å tenke godt over hvilke valg vi skal gjøre.

  Lykke til videre dere også, kommer til å følge dere på bloggen deres. :)

  Fam Jansen

  SvarSlett